MANİSA / TURGUTLU - Sabiha Erturgut Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

SPORTİF ETKİNLİKLER KAPSAMINDA OKULUMUZDA SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI YAPILDI.

Şbt

Manisa Büyük Şehir İtfaiyesininde katılıp öğrencilerimizi uygulamalı eğitimler verdiği yangın tatbikatı yapıldı. Sinyal sesiyle bina tahliyesi ve sonrasında itfaiye çalışanları tarafından bilgilendirmelerde bulunuldu.

Ock

Deprem anı ve tahliye tatbikatı ile toplumda afet farkındalığı oluşturmak, geliştirmek, toplumun tüm kesimlerinde deprem bilincini yerleştirmek ve yeni nesillerin bu bilinçle yetişmelerinin sağlanması amaçlanmaktadır.

Ara

Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz...

Kas

Türk milletinin büyük kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz.

Kas

TEKNOLOJİ GELİŞTİREN VE ÜRETEN BİR TÜRKİYE İÇİN

TEKNOFEST, Türkiye’de milli teknolojinin geliştirilmesi konusunda kritik rol oynayan birçok kuruluşun paydaşlığıyla düzenlenen Türkiye'nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivalidir.

İlki 2018'de gerçekleştirilen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali; teknoloji yarışmaları, hava gösterileri, konserler, çeşitli konularda gerçekleştirilen söyleşi ve etkinlikler gibi birçok faaliyete ev sahipliği yaparak toplumda teknolojiye olan ilgiyi artırmayı ve Türkiye’nin teknoloji üreten ve geliştiren bir topluma dönüşmesi konusunda farkındalık oluşturmayı hedeflemektedir. Yüz binlerce gencin hayallerini gerçekleştirmesi için TEKNOFEST kapsamında çeşitli disiplin ve kategorilerde teknoloji yarışmaları düzenlenmektedir.